Akyazı Belediyesi'ne Çevre Ve Orman Bakanlığından Hibe Araç

Çevre ve Orman Bakanlığınca belediyelere hibe edilen sıkıştırmalı katı atık toplama araçları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından dağıtıldı.

Orman Genel Müdürlüğü Gazi tesislerinde düzenlenen törende 132 araç dağıtıldı. Toplam 230 aracın ilk bölümünü oluşturan 98 tanesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Konya'da sahiplerine teslim edilmişti. Dağıtım töreninde Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı' da hazır bulundu. Katı atık toplama aracı Akyazı'nın yanı sıra komşu ilçeler Hendek, Sapanca, Geyve ve Ferizli'ye de verildi.
Yapılan konuşmaların ardından Başbakan Erdoğan, bazı ilçe ve beldelerin belediye başkanlarına katı atık toplama araçlarının anahtarlarını teslim etti. Akyazı'ya getirilen ve hizmete sunulan Ford marka katı atık toplama aracının ilk deneme sürüşünü ise Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı yaptı. Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada " Çevre ve Orman Bakanlığımızdan Akyazı Belediyesine hibe edilen bu aracı, Akyazı halkımızın hizmetine sunmak bizleri onurlandırmaktadır. Akyazı her geçen gün büyümekte ve gelişmekte olan bir ilçe, dolayısıyla hizmetlerimizde ihtiyacımız olan araç ve gereç gereksiniminde belediyemize katkıda bulunan başta Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ile Çevre ve Orman Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz" dedi.