Başbakan Erdoğan, cami çıkışında Pakistan'a 265 TL yardımda bulundu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'a 265 Türk Lirası bağışta bulundu. Erdoğan, cuma namazını kılmak için öğle saatlerinde evinin yakınlarında bul
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'a 265 Türk Lirası bağışta bulundu. Erdoğan, cuma namazını kılmak için öğle saatlerinde evinin yakınlarında bulunan Aksa Camii'ne geçti. Cami imamı cuma hutbesinde, geçen hafta zor durumda bulunan Pakistan için yardım talebinde bulunulduğunu hatırlatarak, felaketin boyutlarının büyük olmasından dolayı bu hafta da yardım talebinde bulunacağını kaydetti. Cami imamı, cemaatten her zaman Türkiye'nin yanında olan Pakistan için yardımda bulunmalarını istedi.
Cuma sonrasında cami çıkışında Pakistan için yardım toplandı. Başbakan Erdoğan da 265 TL yardımda bulundu. Başbakan Erdoğan, dün akşam katıldığı bir programda Başbakanlık tarafından açılan kampanya kapsamında 22 milyon lira, Diyanet'in ise 30 milyon lira yardım toplandığını açıklamıştı.
