Minderde antrenman yapan tramplen takımı havuza kavuştu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde atlama havuzu olmadığı için minder üzerinde çalışmalarını sürdüren spor takımı, başarılı sonuçlar almaya başlayınca destek

Muğla'nın Fethiye ilçesinde atlama havuzu olmadığı için minder üzerinde çalışmalarını sürdüren spor takımı, başarılı sonuçlar almaya başlayınca destekler de gelmeye başladı. İzmir'de düzenlenen Tramplen Kule Atlama Türkiye Şampiyonası'ndan 4 altınla dönen Telekom Atlama Takımı'na Fethiye'deki 5 yıldızlı otel tarafından atlama pisti kuruldu.

Basında geçtiğimiz günlerde "Minderde çalışıyor havuzda altın kazanıyorlar" başlığıyla duyurduğu Telekom Spor Tramplen Atlama Takımı, sonunda atlama pistine kavuştu. Kısıtlı imkanlara rağmen aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken takım, Fethiye'nin gözdesi oldu.

Spor salonunda minder üzerinde antrenman yapan takım, İzmir'den de altın madalya ile dönünce 5 yıldızlı otel takıma sahip çıktı. Fethiye'de bulunan Clup Tuana Park Otel, antrenör Özkan Kılıç'ın çalıştırdığı Telekom Spor Tramplen Kule Atlama Takımı için atlama pisti yaptı. Genç sporcular bundan sonraki turnuvalara, otel içerisinde bulunan 3 metrelik atlama parkurunda hazırlanarak katılacak.

Antrenör Özkan Kılıç, Telekom Spor Tramplen Atlama Takımı sporcuları ile birlikte Otel Müdürü Nurkaya Gündoğdu'yu ziyaret ederek kendisine teşekkür etti. Bugüne kadar zor şartlar altında çalışarak büyük başarılara imza attıklarını kaydeden Kılıç, turnuvalara minderde değil de havuzda hazırlanarak girecekleri için mutlu olduklarını söyledi.

29-30-31 Haziran ve 1 temmuz tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Tramplen Kule Atlama Türkiye Şampiyonasında 4 altın 11 gümüş 5 bronz madalya kazandıklarını hatırlatan Kılıç, antrenman havuzu ile birlikte bu sayının daha da artacağına inandıklarını kaydetti.

"2010 yılı içinde daha önce düzenlenen kış kupası, yaz kupası ve Türkiye şampiyonası sonuçları baz alınarak yapılan genel değerlendirmede kız takımı olarak Türkiye 1'ncisi, Erkek takımı olarak Türkiye 2'ncisi olduk.'' diyen Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü;

''Takım tasnifi sonuçlarına göre ise Türkiye genelindeki 16 kulüp arasından Türkiye 1'nciliği kupasını kazandık. Haziran ayında Sırbistan'da düzenlenen Tramplen Kule Atlama yarışlarında sporcularımızdan Hande Başıhoş, Milli Takımla birlikte ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etti. Biz bütün bu başarıları antrenman sahamız olmadan elde ettik. Şimdi Tuana Otel bize kapılarını açtı. Artık çalışmalarımızı yapacağımız 3 metrelik bir atlama havuzumuz var. İnanıyorum ki bundan sonra madalyalarımızın sayısı ikiye katlanacak."

Clup Tuana Park Oteli Müdürü Nurkaya Gündoğdu ise Telekom Spor Txramplen Atlama Takımı'nın elde ettiği başarıların göz doldurduğunu kaydetti. Kısıtlı imkanlarla elde edilen sonuçların Fethiye için küçümsenemeyecek bir başarı olduğunu ifade eden Göndoğdu, "Biz bu takıma atlama havuzu yaparak ilk adımı attık. Buradan spora gönül vermiş herkese seslenerek bu tür çalışmalara destek olmalarını istiyorum. Verilecek bu destekle başarıların artarak geleceğini bize bu takım gösteriyor." şeklinde konuştu.