Vali Aksoy: İşadamlarının sorunlarını en kısa zamanda çözeceğiz

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Kavak Organize Sanayi Bölgesi(OSB)'nde yatırım yapan işadamlarının sorunlarını en kısa zamanda çözmeye çalışacaklarını sö

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Kavak Organize Sanayi Bölgesi(OSB)'nde yatırım yapan işadamlarının sorunlarını en kısa zamanda çözmeye çalışacaklarını söyledi. Vali Aksoy, "Yatırımcılarımız bizim için çok önemli. Onların sıkıntılarını el birliği ile çözme konusunda çalışmalarımız hız kazanacaktır. Üretim yapan insanlar mağdur olmamalıdır.'' dedi.

Vali Aksoy, Kavak ilçesini ziyaret ederek OSB Müteşebbis Heyeti toplantısına katıldı. Aksoy toplantının ardından Belediye Başkanı Şerif Ün, Cumhuriyet Başsavcısı Suat Erhan Dayıoğlu, Kavak Ziraat Odası Başkanı Recep Bayram, Türk Hava Kurumu Kavak Şubesi Başkan Yardımcısı Azmi Özen ve Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aksoy ayrıca Novak Tekstil Fabrikası'nı ve Kavak Anadolu Lisesi yurt inşaatını gezdi. Aksoy son olarak Kavak OSB'de bulunan Meşale ve Çetaş firmalarını da ziyaret ederek yatırımcıların istek ve sorunlarını yerinde dinledi.