Denizli Meltem Dershanesi LYS'de üç alanda il birincisi çıkardı

YGS'de 6 dalın 5'inde il birincisi, aynı zamanda Türkiye 8.'si çıkaran Denizli Özel Meltem Dershanesi, LYS'de de üç alanda il birincisi, ayrıca yedi a

YGS'de 6 dalın 5'inde il birincisi, aynı zamanda Türkiye 8.'si çıkaran Denizli Özel Meltem Dershanesi, LYS'de de üç alanda il birincisi, ayrıca yedi alanda ikinci ve 18 alanda üçüncü çıkardı.

Meltem Dershaneleri Zaferbey Şubesi Müdürü Ümit İnce, düzenlediği basın toplantısında YGS sonuçlarını değerlendirdi. Müdür İnce, "Denizli MF alanında Türkiye beşincisi, TM alanında dokuzuncusu olmuştur. Geçmiş yıllarda ilk üçe giren iller bu sene yok. Denizli'de 6 yıldır görev yapıyorum. Her yıl ilimiz, ya ilk üç ya da ilk beşin içindedir. Denizli'nin üstündeki iller arasında 1 puan bile yok. Toplu başarıya bireysel başarıyı da ekleyebilirsek daha iyi olacak." dedi. Ümit İnce, başarılarının arkasında öncelikle öğrencilere uygulanan rehberlik sistemi ve tecrübeli öğretmen kadrosu olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından ilde dereceye giren öğrencilerden Yusuf Can Matrak, Ömer Faruk Merkür, Döne Çekiş, Hüsamettin Zeren, Abdurrahman Burak, Yasin Özdemir, Sena Güme, Musab Dolunay, Sultan Bektaş ve Gökhan Kopan, öğretmenleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.