3 Çocuk Annesi Kadından 25 Gündür Haber Yok

Antalya'nın Demre ilçesi Köşkerler köyünde ikamet eden evli ve üç çocuk annesi Fatma Kocabaş'tan (28) 25 günden beri haber alınamıyor.

  Demre ' ye bağlı Köşkerler köyü Güvercinlik Mahallesi ' nde , seracılık yapan üç çocuk annesi , öğrenci yurdunda kalan büyük kızının yanına gittiğini söyleyerek evden ayrıldı ve kendisinden 25 gündür haber alınamıyor . Kaybolan genç kadının eşi Mehmet Kocabaş ( 30 ) eşinin kaybolması nedeniyle üç çocukla ortada kaldığını söyledi . Kocabaş , " Köşkerler köyü Güvercinlik Mahallesi ' nde ortak sebze yapıyorduk . Ben evde yoktum . İlköğretim okulu öğrencisi ortanca çocuğum Mutlu Kocabaş ' ın yanına gelmiş . Oğlum Mutlu
Kocabaş ' a ( 12 ) sen bu gün öğle yemeğine gelme , ben öğrenci yurdunda kalan ablan Ayşenur ' un ( 14 ) yanına gidiyorum demiş . Mutluya 2 TL verdikten sonra okuldan ayrılmış . O günden beri bir daha izine rastlamadık . Üç çocuğumla birlikte ortada kaldık . Çok perişan olduk . En küçük çocuğumuz Seher Kocabaş 10 yaşında en çok da o perişan oldu . Eşimin çocuklarının yanına dönmesini istiyorum " dedi .