Güneş gözlüklü soyguncu, PTT şubesinden 3 bin TL çaldı

Fatih Hatice Sultan Mahallesi Korucu Sokak'ta bulunan PTT Edirnekapı Şubesi kimliği belirsiz silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Silah tehdidi ile şu

  Fatih Hatice Sultan Mahallesi Korucu Sokak ' ta bulunan PTT Edirnekapı Şubesi kimliği belirsiz silahlı bir kişi tarafından soyuldu . Silah tehdidi ile şubeden 3 bin TL alan ve soygunda tanınmamak için güneş gözlüğü takan soyguncu , olay yerinden taksi ile kaçtı .

Soygun saat 11 . 00 sıralarında PTT şubesinde müşteri yoğunluğunun olmadığı bir anda gerçekleşti . Şubeye giren , tanınmamak için güneş gözlüğü takan silahlı şahıs , kasadan 3 bin TL alarak şubeden ayrıldı . Görgü tanıkları genelde yoğun olan şubenin bugün nispeten daha sakin olduğunu belirterek içeri giren soyguncuyu fark edemediklerini anlattı .

Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şubesi ekiplerinin şubenin güvenlik kamera kayıtlarından yola çıkarak zanlının eşkalini belirlediği ve ticari taksi ile kaçan soyguncunun güneş gözlüğü kullanarak yüzünü gizlemeye çalıştığını belirledi .

Kaçan soyguncunun yakalanması için Fatih bölgesinde geniş çaplı araştırma başlatıldı .