AK Partili Aykan'dan Kılıçdaroğlu'na: Emeklilerin yakasını bırak

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, AK Parti'ye oy veren emeklileri 'akıl tutulmasıyla' suçlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki g

  AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan , AK Parti ' ye oy veren emeklileri ' akıl tutulmasıyla ' suçlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ' na tepki gösterdi . Aykan , Kılıçdaroğlu ' nun ' tehdit kokuyor ' dediği ifadelerinin , çok yakışıksız ve üzüntü verici olduğu belirtti .

Aykan , Kılıçdaroğlu ' nun sözleriyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada , " Üzüntü verici , çok yakışıksız bir beyan . Tehdit kokuyor . Tamda CHP ' ye yakışıyor . " dedi . CHP ' nin tarihinin yakaya yapışıp hesap sormakla dolu olduğunu savunan Aykan , şöyle devam etti : " Menderes ' in de yakasına yapışmışlardı . Şimdi de gözlerini emeklilere dikmiş gözüküyorlar . Bu ifade bir kızgınlığın ifadesi . ' Neden bu millet bizi iktidar yapmıyor ' diye tehdit ediyorlar . Milletimizin bütün kesimleri olduğu gibi emeklilerde CHP ' den bir şey beklemiyor . Onların buğdayın boyunu ölçüp , kümesteki tavukları sayıp vergi aldığını çok iyi biliyor . CHP verme değil , engelleme partisidir . Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada emeklilerin dertleriyle ilgilenecek parti AK Parti ' dir . " CHP dün neyse bugünde odur . "

Kılıçdaroğlu ' na Bülent Ecevit ' i örnek gösteren Aykan , " Türkiye ' ye bir hizmet yapacaklarsa önce partilerini değiştirsinler . Rahmetli Ecevit bunun için çok uğraştı , başaramadı . Partiyi terk ederek DSP ' yi kurdu . Ecevit acaba yıllarca CHP ' den neden uzak durdu? Sayın Kılıçdaroğlu emeklilerin yakasını bıraksın bu sorulara cevap versin . " görüşlerini dile getirdi .