Doğubayazıtspor'a destek arayışları sürüyor

Ağrı Amatör Ligi'nde şike iddiaları sonrası play-off'a kalan Doğubayazıtspor'a maddi destek arayışları devam ediyor.

Van'da yapılacak müsabakalarda

Ağrı Amatör Ligi'nde şike iddiaları sonrası play-off'a kalan Doğubayazıtspor'a maddi destek arayışları devam ediyor.

Van'da yapılacak müsabakalarda Ağrı'yı temsil etme hakkı kazanan Doğubayazıtspor'a maddi destek arayışları devam ediyor. Doğubayazıtspor'un yöneticileri maddi ve manevi sorunlarını çözmek için Doğubayazıt'ta başlattıkları destek arayışını Ağrı'da da devam ettirdi. Vali Vekili Murat Güven'i ziyaret eden yöneticiler, Güven'den destek sözü aldı. Ziyarette, Ağrı Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Yıldırım da hazır bulundu.

Daha sonra Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın yanına geçen yöneticiler, Başkan Arslan'dan Ağrı'yı bölge liginde temsile hak kazanan Bayazıtspor'a tüm olanaklarıyla yardım desteği aldı.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat'tan da yardım talebinde bulunan yöneticiler, ardından Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD)'ne geçti. ÇGD Başkanı Hüseyin Bayram ve yönetim kuruluyla bir süre görüşen Doğubayazıtsporlu yöneticilere AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı M.Sena Geçit ve Halkın Sesi Gazetesi Başyazarı Cevdet Baycan da eşlik etti.

Futbol Federasyonu, Ağrı Amatör Ligi'ndeki müsabakalarda Patnosspor ile Tedaşspor'un şike yaptığını belirterek Doğubayazıtspor'un play-off'a katılmasına karar vermişti. Fedarasyon kararına göre Patnosspor ile Tedaşspor ise 1 yıl müsabalardan men edilmişti.