Dağcılık Federasyonu Dağcılık Temel Eğitimi Kampı Kemaliye'de başlayacak

Erzincan Dağcılık ve Kayakçılık İhtisas Kulübü (EDKİK)'nün 7 yıldan beri organizasyonunu yaptığı Dağcılık Federasyonu Dağcılık Temel Eğitimi Kampı, 11

Dağcılık Federasyonu Dağcılık Temel Eğitimi Kampı Kemaliye'de başlayacak
Erzincan Dağcılık ve Kayakçılık İhtisas Kulübü (EDKİK)'nün 7 yıldan beri organizasyonunu yaptığı Dağcılık Federasyonu Dağcılık Temel Eğitimi Kampı, 11-17 Mayıs 2010 tarihleri arasında Kemaliye'de başlayacak.

Dağcılık Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve Kemaliye'de yapılacak olan dağcılık temel eğitimine, 39 ilden 170'e yakın dağcı sporcunun katılması bekleniyor. 11-17 Mayıs 2010 tarihleri arasında yapılacak faaliyete Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca da katılacak.

Kemaliye'nin uygun doğası ile doğa sporlarından, özellikle dağcılık sporunun yapılması için çok uygun olduğunu açıklayan Erzincan Dağcılık ve Kayakçılık İhtisas Kulübü (EDKİK) ve Dağcılık Federasyonu Dağ Kayağı Kurul Başkanı Öğr. Gör. Yılmaz Ünal, bu kampı 7 yıl öncesinden Kemaliye'ye aldırdıklarını söyledi.

Dağcı adayları, 11 Mayıs 2010 tarihinde Erzincan'a gelecek ve aynı gün demiryolu ile Bağıştaş'a ve oradan da araçlarla Kemaliye'ye gönderilecek. Eğitim kampının yöneticilerinden Dağcılık Federasyonu Kurul Üyesi Öğr. Gör. Yılmaz Ünal, bu etkinliğin, her yıl olduğu gibi bu yıl da dolu dolu geçeceğini söyledi.