Erciş'te Alışveriş Merkezi İle Ev Eşyası Mağaza Açılışı

Van'ın Erciş ilçesinde Fesih Çakır isimli iş adamı tarafından hizmete sunulan çok amaçlı elektronik ve ev eşyası alışveriş merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Erciş'te Alışveriş Merkezi İle Ev Eşyası Mağaza Açılışı
Vanyolu Caddesi üzerinde bin 200 metrekarelik alanda kurulan alışveriş merkezi ve ev eşyası satış mağazası açılışına Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Çelebibağı Belediye Başkanı Veysel Keser, İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete, İstikbal Mobilya'yı temsilen Serdar Karavil, daire amirleri, oda ve dernek yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan iş adamı Fesih Çakır, amaçlarının 22 yıldır ilçe halkına kaliteli hizmet sunduğunu ve bu kaliteden ödün vermeden bundan sonra da sunmak olduğunu söyledi.
Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ise, böylesine güzel bir iş yerinin açılışında bulunmaktan ötürü mutluluk duyduğunu söyledi. Erciş'in her geçen gün büyüdüğüne de dikkat çeken Kurtoğlu, "Erciş bölgesinin ticaret, eğitim, sağlık ve tarım merkezi konumundadır. Bunun yanı sıra merkezi hükümetimiz ile yerel idarelerimizin hizmetleri yanında iş adamlarının, müteşebbislerin de yatırımları mevcuttu. Bu iş yerini ilçemize kazandıran Sayın Fesih Çakır'ı da gönülden tebrik ediyorum" dedi.
Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci de, nezih bir iş yerinin açılışını hep birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu tür iş yerlerinin açılmasının çok kolay olmadığının altını çizen Çiftci, "Bu tür yatırımların ilçemizde hizmete girmesi, Erciş'in gelişip büyümesine de işaret etmektedir. Bu cesaretinden ötürü Sayın Fesih Çakır'ı tebrik eder, kendisine bol kazançlar dilerim" şeklinde konuştu.
Çelebibağı Belediye Başkanı Veysel Keser ise, çok amaçlı iş yerinin hizmete girmesinin bir yerde ilçe ekonomisine de katkı sağlayacağını belirterek iş yeri sahibini kutladı.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çftci ile Çelebibağı Belediye Başkanı Veysel Keser birlikte keserek iş yerini hizmete açtılar. Davetliler daha sonra iş yerindeki reyonları gezerek yetkilerden bilgi aldılar.