23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Keçiören'de de coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı
  Törenler ; sabah saat 09 . 00 ' da belediye önündeki Atatürk Anıtı ' na Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler , Garnizon Komutanlığı temsilcisi ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin çelenk koyarak saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı ' nın okunmasıyla başladı .
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , makamını kısa süreliğine Mehmet Örücü İlköğretim Okulu 5 . Sınıf öğrencisi Aleyna Yenmen ' e devretti . Yenmen , başkanlık koltuğuna oturunca ilk iş olarak okulunun ihtiyaçlarının giderilmesi için talimatlar verdi . Okulunun kapalı spor salonu için ses sistemi , ana sınıfı için oyuncak ve okul dergisi için destek isteyen Yenmen , Keçiören için yapacağı projeleri de anlattı .
Program sonunda öğrencilere oyuncak hediye eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerini ve imkanlar ölçüsünde okullara her türlü desteği vermeye özen gösterdiklerini kaydetti .
Keçiören ' deki 23 Nisan kutlamalarının bu yılki adresi olan Vildan-Nurettin Demirer İlköğretim Okulu ' nda geniş kapsamlı bir tören düzenlendi . Burada yapılan kutlamalarda öğrenciler hazırladıkları renkli gösterileri sunarken , veliler ve öğretmenler de çocukların coşkusuna ortak oldu . Törene Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler , Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yurtoğlu ile çok sayıda veli ve öğrenci katıldı .