Ege Ağrı Dernekler Federasyonu'ndan Birlik Mesajı

Ege Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı, Federasyon Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi

Ege Ağrı Dernekler Federasyonu'ndan Birlik Mesajı
Ege Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı, Federasyon Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Ege Ağrı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hasan Karabağ, federasyonlarının etkinliğinin her geçen gün arttığına işaret ederek, Ege Bölgesi'nde yaşayan tüm Ağrılılar'ın 'birlik ve beraberlik şuuruyla', Federasyona sahip çıkmaları gerektiğini belirtti.
Özellikle metropollerde hemşehri derneklerinin çatı kuruluşu olan federasyonların önemli sivil toplum kuruluşları arasında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Genel Başkan Karabağ; "Bu anlamda Ege Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyonu'nun da, sahip olduğu potansiyelle, kısa zaman içerisinde çok daha tanınır ve etkin hale geleceğini düşünüyorum. Bu noktada tüm Ağrılılar'a düşen görev, sahip oldukları gücün farkına vararak, yekvücut olabilmeleridir" dedi. Önümüzdeki yıl içerisinde tüm Ağrılılar'ın katılımıyla büyük bir organizasyon düzenlemeyi tasarladıklarını anlatan Genel Başkan Hasan Karabağ; "Federasyonumuza bağlı mevcut derneklerimiz ve yeni kurulan derneklerle gücümüz daha çok artacaktır. Yeter ki bir olalım, birlik olalım, ayrılık tohumu ekenleri dikkate almayalım. Bölgemizdeki tüm Ağrılılar'ı Federasyon çatısı altında toplanmaya davet ediyorum" diye konuştu.
Ege Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Tevfik Kaya da, tek amaçlarının Ağrılılar'a daha çok faydalı olabilmek olduğunu söyleyerek, bu anlamda çalışma tempolarını sürekli yüksek tutacaklarını kaydetti. Ege Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Hasan Karabağ; Tevfik Kaya, Hasan Göztepe, Mehmet Tekinalp, Cemal Bıçak, Metin Yardımcı, Yakup Matara, Vahyettin Kaya, Suat Aykol, Abdullah Kaya, Mehmet Ali Demirkaya, Gıyasettin Çakır, Abdurrahman Aktan, Barış Aydın, Menaf Özdemir, Cemal Bozkuş ve Erdal Alaca.