İlçe Müftüsü'nden Sarıyer Belediyesi'ne teşekkür

Sarıyer Belediyesi, İstanbul ilçe müftüleri toplantısına evsahipliği yaptı

İlçe Müftüsü'nden Sarıyer Belediyesi'ne teşekkür
"Camilerimiz hiç bu kadar temiz tutulmamıştı"

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in ev sahipliğinde Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir öğle yemeği ile gerçekleştirilen toplantıya,Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar, Sarıyer İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kaya Korkmaz, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman da katıldı.

İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, Sarıyer Müftüsü Dr. Ahmet Duran, Din Görevlileri Dernek Başkanı Fikret Kaya ve İstanbul'daki tüm ilçe müftülerinin katıldığı toplantıda, Sarıyer Müftüsü, Sarıyer’deki camilerin temizlik hizmetlerden çok memnun olduklarını, daha önce bu kadar detaylı temizlik hizmeti almadıklarını ifade ederek, Sarıyer Belediyesi'ne teşekkür etti.

İstanbul ilçe müftüleri, camilerde gerçekleştirilen vaazları dini günlerde merkezi yayınla yapmak istediklerini belirterek, din görevlilerinin bilgi seviyelerinin yükseltilmesi, cemaatle iletişimin güçlendirilmesi, tüm camilerde internet bağlantısı kurulması için çalışmalar yaptıklarını ifade ettiler.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, Sarıyer Müftüsü Dr. Ahmet Duran ile yemek sonrası bir süre sohbet ederek, Sariyer’deki ibadethanelerin bakımları ve temizliği konusunda görüş alışverişinde bulundular.