Mhp Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez

MHP Düzce İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, 'Bize göre 7 Kasım 2010'da seçim olacak' dedi.

Mhp Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez
MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, MHP Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kadir Şekerci ile birlikte Düzce İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyarette MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz tarafından genel merkez yöneticilerine teşkilatların durumu hakkında bilgiler verildi. Daha sonra basının sorularını yanıtlayan Didinmez, erken genel seçimin kaçınılmaz olduğunu ve Başbakan'ın 'Kesinlikle erken seçim olmayacak' açıklamasına rağmen, parti teşkilatlarında yürütülen çalışmaların ve devlet kurumlarına verilen talimatların baskın erken seçimin habercisi olduğunu söyledi. Didinmez, "İktidara talip muhalefet partisi olarak seçim çalışmalarımızı hızlandırmak ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla ülkenin dört bir yanında değerlendirme toplantıları yapıyoruz. Bunlardan bir tanesini de Düzce İl Teşkilatımızda yapacağız. Toplantımızın ana gündem maddesi de erken seçimler olacak. Bize göre 7 Kasım 2010'da seçim olacak" dedi.

Konuşmaların ardından Düzce il, merkez ilçe ve kadın kollarının katılımıyla basına kapalı bir toplantı gerçekleştirildi.