AK Parti Gerze İlçe Teşkilatı'nın yeni binası hizmete girdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Sinop'un Gerze ilçesinde yeni teşkilat binasını törenle hizmete açtı.

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen t

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Sinop'un Gerze ilçesinde yeni teşkilat binasını törenle hizmete açtı.

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen törende konuşan AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Gerze'nin AK Parti belediyeciliğiyle tanışması gerektiğini belirtti.

Belediyecilikteki başarıların Türkiye'de tescillendiğini savunan Tokmak, "2011 seçimlerinde Gerze'nin başarısı bizim için çok önemlidir. Sinop'u 2-0 alacağız Bunun için sizden özel gayret göstermenizi bekliyorum. Seçimlerinin şimdiden ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

AK Parti Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı ise Gerze'nin gelecek dönem AK Parti'nin usta ve ehil belediyeciliğine teslim etmesi gerektiğini söyledi.

Dodurgalı, "Herkes hizmet etmeye çalışır ama bizim belediyecilikteki farkımız marka olmuş tescillenmiştir. Bizim bugün ki iktidarımızın temelinde 1990'larda susuzluktan kırılan, çöp dağlarıyla mücadele eden, trafiği keşmekeş olan, insanına yaşadığına pişman eden bir İstanbul'u devraldık ve bugün İstanbul Avrupa Kültür başkenti oldu. Bizim bugünkü iktidarımızın özünde belediyecilik vardır. Biz marka şehirler üretmek üzere belediyeleri dizayn ediyoruz. Caddelerinden pazaryerlerine, parklarından bahçelerine her türlü sportif faaliyetlerinde Gerze marka olmak istiyorsa AK Parti belediyeciliği ile tanışmalı. İnşallah önümüzdeki dönem Gerze'yi AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmaya kararlıyız." şeklinde konuştu.

Recai Kuruoğlu Bulvarı üzerinde bulunan yeni teşkilat binasının açılışına Yenikent Belediye Başkanı Mevlüt Aydın, ilçe teşkilat başkanları, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.