Olin Edirne Baş Antrenörü Taştimur: Oyuncularımın hepsiyle gurur duyuyoruz

Olin Edirne Baş Antrenörü Gökhan Taştimur, oyuncularının sahada büyük bir disiplin ve ruhla mücadele ettiklerini belirterek onlarla gurur duyduklarını

Olin Edirne Baş Antrenörü Gökhan Taştimur, oyuncularının sahada büyük bir disiplin ve ruhla mücadele ettiklerini belirterek onlarla gurur duyduklarını söyledi.

Hafta sonu oynadıkları Oyak Renault'u evine puansız gönderen Edirne ekibinin Baş Antrenörü oynadıkları zorlu maçın değerlendirmesini yaptı.

Taştimur, oyuncularının hepsiyle gurur duyduğunu, hem savunmada, hem hücumda maksimumu istediklerini ve bu kadronun da bunu başaracağına inandığını belirten Taştimur, ''Bu gerçekten çok zor ama başarıyorlar. 4. periyodda aslan gibi sistemin en önemli parçası olarak Caner Ercan çıktı ortaya. Skorer oyuncularına nefes aldırmadı. Ciddi 3'lükleri vardı. Rotasyon içine girme mesajını verdi. Bizi izlemeye devam edin diyebiliyorum. Çünkü birçok şey oturmaya başlıyor. Samarzıski 22 sayı 16 ribauntla oynaması, Can Akın'ın hakikaten her maç çizgisinin yükselmesi bizleri çok sevindiriyor, eski performansına dönüyor. Bizim seviyemizde çok fazla bize benzeyen takım var ama çok gündemdeyiz. Arzuyla izleniyoruz. Bu beni çok heyecanlandırıyor." dedi.

Kendilerine benzeyen birçok takımın mücadele ettiğini ancak Olin Edirne'nin birçok takımdan daha fazla takip edildiğini belirten Taştimur, hafta sonu Edirne'de oynanan Oyak Renault maçını kazanmanın keyfini sürdüklerini söyledi.

Maçın ilk dakikalarındaki kötü gidişin takımdaki disiplin sayesinde bertaraf edildiğini ifade eden Taştimur, "Hafta sonu kazandığımız zaman, hafta da keyifli başlıyor. Oyak Renault maçının bütün stres ve heyecanı pozitif enerjiye dönüştü.'' diyerek, sözlerini tamamladı;

''Oyak Renault Kulvarımızdaki takımlarımızdan biri, 6 - 7 sezondur mütevazi bütçeleriyle iyi mücadele eden bir takım. Buradaki maça çok iyi başladılar. 1. periyodda 25-7 gibi geriye düşüş yaşadık. Sonraki periyotlarda, kendi basketbolumuzu ortaya koyarak, hiç oyundan kopmadan aradaki farkı eritip, 4. periyot sonunda maçın kontrolünü de ele geçirerek lehimize çevirdik. Son 55 saniyede yine son dakika sendromu yaşadık. Biz yeni bir takımız, bunu yaşıyoruz. Oyuncularım Çok efor harcıyorlar, son dakikada zorlanıyorlar. Çünkü az oyuncuyla oynuyoruz. Bunu artırmak için uğraş veriyoruz."