Galatasaray Medical Park zorlu Moskova deplasmanında

Kadınlar Euroleague'de mücadele eden Galatasaray Medical Park, C Grubu'ndaki ikinci maçında yarın saat 19.00'da son şampiyon Spartak Moskova Region Vi

Kadınlar Euroleague'de mücadele eden Galatasaray Medical Park, C Grubu'ndaki ikinci maçında yarın saat 19.00'da son şampiyon Spartak Moskova Region Vidnoje ile karşılaşacak.

Galatasaray Medical Park, 2010-11 Kadınlar Euroleague C Grubu'ndaki ikinci maçında Spartak Moskova Region Vidnoje takımı ile karşılaşacak. Vidnoje Spor Salonu'ndaki mücadele, yarın akşam TSİ 19.00'da başlayacak ve Galatasaray TV'den naklen yayınlanacak.

Sarı - kırmızılılar, 2010-11 Kadınlar Euroleague sezonundaki ilk maçında Fransa temsilcisi Tarbes GB ile evinde karşılaştı. Temsilcimiz, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 84-68'lik skorla galip ayrılarak sezona iyi başladı. Sahada kaldığı 30 dakikada 20 sayı ve 7 ribaund üreten Seimone Augustus, Galatasaray Medical Park'ın en skorer ismi oldu. Sylvia Fowles 16 sayı- 11 ribaund; Işıl Alben de 10 sayı- 10 asistle double double yaparken, Tuğba Palazoğlu da 11 sayı- 5 ribaund- 6 asistle oynadı.

Kadınlar Euroleague'de son 4 sezonun şampiyonu Spartak Moskova Region Vidnoje'nin ise 2009-10 sezonunda mutlu sona ulaşan kadrosunda iki önemli oyuncu, yaz mevsiminde Türkiye'ye transfer oldu. Rusya temsilcisinin tüm maçlarını kazanarak şampiyonluk serisini dört seneye çıkardığı sezonda maç başına 22,8 sayıyla en skorer isim olan Diana Taurasi, ülkemizde Fenerbahçe formasıyla boy gösteriyor. Kırmızı - beyazlı ekibin ribaund (maç başına 8,8) kategorisinde öne çıkan oyuncusu Sylvia Fowles ise artık Galatasaray Medical Park'ın başarısı için ter döküyor.

2010-11 Kadınlar Euroleague sezonundaki ilk maçında VICI Aistes Kaunas'a 81-79 yenilen Rusya temsilcisinde oldukça yarışmacı bir ekibe sahip olduklarını düşünen Ilona Korstin, "Unvanımızı koruyabileceğimizi düşünüyorum." dedi.