Vali Vekili İmamgiller: Bayramın yeni mutluluklara vesile olmasını diliyorum

Kahramanmaraş Vali Vekili Ahmet Turgay İmamgiller, Kurban Bayramı'nda tüm kırgınlık, acı ve hüzünlerin unutulmasını isteyerek, bayramın yeni mutlulukl

Kahramanmaraş Vali Vekili Ahmet Turgay İmamgiller, Kurban Bayramı'nda tüm kırgınlık, acı ve hüzünlerin unutulmasını isteyerek, bayramın yeni mutluluklara vesile olmasını diledi.

Kahramanmaraş'ta, Vali Vekili Ahmet Turgay İmamgiller'in ev sahipliğinde Öğretmenevi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. İmamgiller, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Sadık Yıldız ve Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakçı, siyasiler, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Törende bir konuşma yapan İmamgiller, "Bir kurban bayramını daha hep birlikte idrak ediyoruz. Bu bayramımızın, bütün kırgınlıkların, acıların, hüzünlerin unutulduğu, yeni mutluluklara vesile olmasını diliyorum. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

Törene, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Veysi Kaynak, Cafer Tatlıbal, Fatih Arıkan, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.