Talas Sosyal Yasam Merkezi Açilis Için Gün Sayiyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, 3 bin 200 metrekarelik bir insaat alanina sahip Talas Mevlana Sosyal Yasam Merkezi çalismalarinda sona geldi. Merkez, kentin en yogun nüfuslu mahallelerinden Mevlana Mahallesi’nde ihtiyaçlara cevap verecek.

Talas Sosyal Yasam Merkezi Açilis Için Gün Sayiyor
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in insani merkeze alan projeleri arasinda yer alan ve kentin 3 farkli noktasinda insa çalismalari süren sosyal yasam merkezi projesinden biri olan Talas Mevlana Sosyal Yasam Merkezi’nde titiz ve gayretli çalismalarda son asamaya gelindi. Büyüksehir Belediyesi tarafindan Talas ilçesi Mevlana Mahallesi’nde 3 bin 200 metrekarelik bir insaat alaninda hayata geçirilen Talas Mevlana Sosyal Yasam Merkezi’nde de hummali çalismalar tamamlanma noktasina ulasti. Kentin yogun nüfuslu bölgelerinden biri olan Mevlana Mahallesi’nde önemli bir ihtiyaci karsilamasi hedeflenen Talas Mevlana Sosyal Yasam Merkezi, bay ve bayan yüzme havuzu, fitness salonlari, sauna ve buhar odalari, egitim ve sosyal faaliyetlere hizmet edecek siniflar, seminer salonu, kütüphane ve kafeterya ile vatandaslara hizmet verecek. Tesis içerisinde ayrica farkli büyüklüklere sahip dükkânlar da bulunuyor.

Sosyal Yasam Merkezleri ile birlikte egitim alanlari, spor salonu, yüzme havuzu ve kütüphaneleriyle her türlü ihtiyaca cevap verecek çok amaçli tesislerin, bölge sakinlerine etkin ve kaliteli hizmet sunmasi hedefleniyor.
Kaynak: İHA