Hidirnebi Yayla Yolunda Sise Sari Çizgili Önlem

Trabzon Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Hidirnebi Yaylasi yolunda sis nedeniyle sürücülerin zorluk yasamamasi için sari serit çizim çalismasi gerçeklestirdi.

Hidirnebi Yayla Yolunda Sise Sari Çizgili Önlem
Trabzon Büyüksehir Belediyesi ekipleri, sehir genelinde ihtiyaç duyulan ve hasar görmüs yerlerde yol serit çizim çalismalarina devam ediyor. Son olarak, Hidirnebi Yaylasi yolunda yapilan çizim çalismasi, Kuruçam Mahallesi sakinlerinin ve yayla ziyaretçilerinin memnuniyetini kazandi. Yola çizilen sari seritler, sisli havalarda sürücülere daha güvenli ulasim imkani saglayacak. Trabzon Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi’nin bu tür önleyici ve iyilestirici çalismalarinin sehrin her noktasinda devam edecegi belirtildi.

Kuruçam Mahallesi Muhtari Sinan Gedikoglu, “Mahallemiz, Hidirnebi Yaylasi’na giden yol üzerinde ve büyük bir turizm potansiyeline sahip. Bu nedenle yolun güvenligi ve konforu çok önemli. Özellikle sisli havalarda yasanan sürüs zorluklarina çözüm bulmak amaciyla yapilan sari renkli çizimler, sürücülere büyük kolaylik saglayacak. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ahmet Metin Genç’e katkilarindan dolayi tesekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA