Yunusemre'de Yaz Spor Okullari Açildi

Yunusemre Belediyespor Kulübü bünyesinde hayata geçirilen yaz spor okullarinda 14 bransta 2 bin ögrenci yaz tatilinde hem sosyallesecek hem de ilgi duydugu spor dalinda kendini gelistirecek. Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’in startini verdigi yaz spor okullarinda hem çocuklar hem de velileri mutlu oldu.

Yunusemre'de Yaz Spor Okullari Açildi
Spor kenti Yunusemre’de 2 bin ögrenci daha yaz spor okullari araciligi ile eglenerek ögrenmenin mutlulugunu yasayacak. Yunusemre Belediyespor Kulübü bünyesinde hizmet veren yaz spor okullarinin starti Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban verdi. Evrenos Kasap Emin Kaçar Spor Tesislerinde düzenlenen Futbol Spor Okulu baslangiç törenine Belediye Baskan Yardimcilari Haydar Izci, Emine Özge Arslan, Mehmet Mesut Dogan, Yunusemre Belediyespor Kulübü Baskani Bülent Kanik, belediye birim müdürleri, veliler ve ögrenciler katildi.



14 bransta 2 bin ögrenci spor ile kendini bulacak

Ögrenciler ve veliler ile düzenlenen programda sohbet eden Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban sporun ve sporcunun yaninda olacaklarini belirtti.

Baskan Balaban konuya iliskin yaptigi açiklamada, “14 bransta 2 bin sporcumuz ile yaz spor okullarini baslatmanin mutlulugunu yasiyoruz. Çocuklarimiz burada hem yeni çevreler edinecek daha da sosyallesecek hem de spor ile kendini bulacak. Ayni zamanda o çok ciddi bir sorun olan sosyal medya algisindan da bir miktar kurtulacak. Bu güzel sporcular iyi bir yaz kampini Yunusemre Belediyesi’nin güvencesi altinda geçirecekler. Her zaman söylüyorum biz profesyonel spora hiçbir zaman yatirim yapmayacagiz. Profesyonel futbola yatirim yapmayacagiz. Bütün yatirimlarimiz amatör spor ve bu piril piril gençlerimiz için olacak. Emegi geçen ve geçecek olan herkese çok tesekkür ediyorum.” Yaz spor okullari baslangiç töreninde veliler adina söz alan Hilmi Özyilmaz ise yaptigi konusmada Baskan Balaban ve ekibine tesekkür etti.

Yaz spor okullari eylüle kadar devam edecek

Yaz spor okullari, 2024-2025 egitim-ögretim döneminin baslamasi beklenen Eylül ayina kadar 2 bin sporcu adayi ögrenciye hizmet verecek. Baskan Balaban’in açilis törenine katildigi Futbol Yaz Spor Okulunda ise 6-12 yas arasi 200 sporcu haftanin iki günü yaz tatilini dolu dolu geçirecek.
Kaynak: İHA