Turgutlu Belediyesinin Yardim Kampanyasina Rekor Bagis

Turgutlu Belediyesinin Kurban Bayrami dolayisiyla hayata geçirdigi ‘Sizden Gelen Bagislarla As Olalim Sofralara’ kampanyasinda yaklasik 13 ton kurban bagisi yapilarak bir rekora imza atildi. Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Bu rekor bagis hemsehrilerimizin ne kadar duyarli oldugunu, belediyemize ne kadar güvendiklerini ve destek verdiklerini göstermektedir” dedi.

Turgutlu Belediyesinin Yardim Kampanyasina Rekor Bagis
Turgutlu Belediyesi sosyal belediyecilik anlayisiyla Turgutlu’daki ihtiyaç sahiplerinin yaninda olmaya devam ediyor. Baskan Çetin Akin’in göreve gelmesi ile birlikte kurban bagislarinda 2019 yilindan itibaren her geçen yil bir önceki yilin rekorunu kiran Turgutlu Belediyesi, 2024 yilinda da yeni bir rekora imza atarak ciddi oranda bagis topladi. Hayirseverler ve ihtiyaç sahipleri arasinda gönül sofralarini büyüttügü “Sizden Gelen Bagislarla As Olalim Sofralara” isimli yardim kampanyasinda 310 adet tam kuzu ile birlikte 9500 ton kuzu eti ve 3500 ton dana eti toplanarak kurban bagis miktari 13 tona ulasti. Turgutlu halkinin güveninin bir göstergesi olan bu bagislar, yil boyunca her gün ihtiyaç sahibi vatandaslara Asevi ve Hayir Merkezi araciligiyla sicak yemek olarak ulasacak.

“Tesekkürler Turgutlu”

Turgutlu halkina kampanyaya gösterdikleri destekten dolayi tesekkür eden Baskan Çetin Akin, “Turgutlulu hemsehrilerimiz yine cömertligini, dayanismasini ve yardimseverligini gösterdi. ‘Sizden Gelen Bagislarla As Olalim Sofralara’ projemize bu yil da çok ciddi destek verilerek rekora imza atmamiza katki saglandi. Dört günlük bayram süreci içerisinde ve Arife günü 13 ton et bagisi gerçeklesti. Bu rekor bagis hemsehrilerimizin ne kadar duyarli oldugunu, belediyemize ne kadar güvendiklerini ve destek verdiklerini göstermektedir. Bundan dolayi ayrica gururlu ve mutluyuz. Tüm Turgutlulu hemsehrilerime bu dayanismaya katki sagladiklari için can-i gönülden sükranlarimi sunuyorum. Tesekkürler Turgutlu!” dedi.

Kaynak: İHA