Poyraz Mahallesine Saglikli Ve Kesintisiz Içme Suyu Hatti

MASKI Genel Müdürlügü, Salihli ilçesine bagli Poyraz Mahallesi Bozagaç mevkiinde sürekli ariza veren içme suyu hattinda yenileme çalismasina basladi. Hattin 1800 metrelik kisminda yapilan çalisma ile mahalleye daha saglikli ve verimli bir sekilde içme suyu saglanacak.

Poyraz Mahallesine Saglikli Ve Kesintisiz Içme Suyu Hatti
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde vatandaslara daha saglikli altyapi sistemleri sunmak için yogun mesaisini sürdürüyor. Içme Suyu Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan Salihli ilçesine bagli Poyraz Mahallesi Bozagaç mevkiinde zamanla deformasyona ugrayan ve sürekli ariza veren içme suyu hattinda yenileme çalismasi gerçeklestiriliyor. 1800 metrelik hat üzerinde yapilan yenileme isi sayesinde, mahalleye kesintisiz ve daha verimli su ulasmasi saglanacak.

Muhtar Özcan: “MASKI ile koordineli bir sekilde sikintilari gideriyoruz”

Içme suyu hattinda yürütülen yenileme çalismalarindan duydugu memnuniyeti dile getiren Poyraz Mahalle Muhtari Mehmet Özcan, “Bozagaç mevkiinde borularin tikanmasindan dolayi içme suyu hattimizda ciddi sikintilar yasiyorduk. Sag olsun Manisa Büyüksehir Belediyemiz ve Salihli Belediyemiz koordineli bir sekilde sikintimizi gidermeye çalisiyorlar. Herkese çok tesekkür ediyorum, emegi geçenlerden Allah razi olsun” dedi.



Sarisu: “Yeni hat ile birlikte sikintilarimiz ortadan kalkacak”

Mahalle sakinlerinden Ali Sarisu ise, “Mahallemizin içme suyu hattinda büyük sikintilarimiz vardi. Içme suyu hatti borulari tikaliydi. Allah razi olsun borularimizi degistiriyorlar. Yeni hat ile birlikte sikintilarimiz ortadan kalkacak emegi geçenlere çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA