Eski Amasya Belediye Baskani Mehmet Sari'nin Evlat Acisi

Eski Amasya Belediye Baskani ve is adami Mehmet Sari’nin kizi Hilal Sari, son yolculuguna ugurlandi.

Eski Amasya Belediye Baskani Mehmet Sari'nin Evlat Acisi
Geçirdigi rahatsizlik sebebiyle 44 yasinda hayatini kaybeden 2 çocuk annesi Hilal Sari için Tasova ilçesi Uluköy Merkez Camisi’nde ögle namazini müteakip cenaze namazi kilindi. Cenaze, kilinan namazin ardindan Uluköy Mezarligi’nda sevenlerinin gözyaslari arasinda topraga verildi.



“Allah kimseye evlat acisi vermesin"

Mehmet Sari, kizi Hilal Sari’nin tabutunun basinda yaptigi konusmada, “Allah kimseye evlat acisi vermesin. Anasi veya babasi ölene yetim veya öksüz deniyor ama çocugu ölene ne deniyor. Bu isler çok zor. Ben hepinizden hem kendi adima hem de kizim adina helallik istiyorum. Birbirimize hakkimizi helal etmemiz lazim. Kizim beni hiç üzmedi. Adi gibi nazliydi, Hilal’di. 12 Eylül gibi bir zor zamanlarda dünyaya geldi. Geldigi gün mutsuz olarak dünya geldi. Karanlik günlerin çocugu olarak. Bana iki tane vekili torun birakti. Onlar da zaten benim evlatlarim” dedi.

Cenazeye; Amasya Valisi Yilmaz Doruk, MHP Genel Baskan Yardimcisi Sadi Durmaz, AK Parti Amasya 24, 25, 26. Dönem Milletvekili Naci Bostanci, CHP Amasya Milletvekili Resat Karagöz, Amasya Belediye Baskan Turgay Sevindi, Tasova Kaymakami Efe Kiliç, Tasova Belediye Baskani Ömer Özalp ve sivil toplum kuruluslarinin yani sira çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA