Dügünde Havaya Ates Açan Muhtar Ve Beraberindekiler Gözaltina Alindi

Afyonkarahisar’da bir köy dügününde havaya ates açan muhtar ve beraberindekiler sosyal medyada yayinlanan görüntülerden jandarma tarafindan tek tek tespit edilip gözaltina alindi.

Dügünde Havaya Ates Açan Muhtar Ve Beraberindekiler Gözaltina Alindi
Olay, Çay ilçesine bagli Koçbeyli köyünde yasandi. Iddiaya göre, köyde yapilan bir kir dügününde muhtar oldugu iddia edilen sahis, yanindaki 4 sahis ile birlikte ellerindeki tabancalar ile havaya ates açarken amatör kameralar tarafindan görüntülendi. Sahislarin tabancalari çapraz bir sekilde tutarak ates açmalari dikkat çekerken görüntüler özellikle sosyal medyada büyük tepki gördü. Görüntülerin üzerine Afyonkarahisar Il Jandarma Komutanligina bagli ekipler tarafindan inceleme baslatildi.

Görüntüler üzerine harekete geçen jandarma ekipleri havaya ates ederek genel güvenligi tehlikeye sokan sahislarin muhtar A.A., M.K., F.K. ve Ö.K. isimli sahislar gözaltina alinarak adliyeye sevk edilirken, diger iki sahsin il disinda olduklari tespit edildi. Ardindan sahislarin adreslerine baskin düzenleyen ekipler 2 adet kurusiki tabanca ele geçirdi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA