Istanbul Is Dünyasindan Seçim Sonuçlarina Iliskin Açiklama

Seçim sonuçlarina iliskin degerlendirmede bulunan Istanbul Ticaret Odasi (ITO) Baskani Sekib Avdagiç, "Is dünyasi olarak Türkiye’nin bu seçimden sonra uygulanmakta olan ekonomik programa odaklanmasi gerektigine inaniyoruz" dedi.

Istanbul Is Dünyasindan Seçim Sonuçlarina Iliskin Açiklama


ITO Baskani Sekib Avdagiç, sosyal medya platformu X’te yaptigi paylasimda, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri sonuçlarini degerlendirdi.

Avdagiç, Türkiye’nin bir seçimi daha akliselim ve demokratik bir olgunlukla geride biraktigini söyledi.

Seçim sonuçlarinin Istanbul, ülkemiz ve milletimiz için hayirli olmasini dileyen Avdagiç, seçilen belediye baskanlarini tebrik etti.

Avdagiç, is dünyasi olarak Türkiye’nin bu seçimden sonra uygulanmakta olan ekonomik programa odaklanmasi gerektigine inandiklarini belirterek, söyle devam etti:

"Önümüzde dönem, enflasyon ve yapisal reformlarin hayata geçirilmesi basta olmak üzere birçok sorunla kalici, sürdürülebilir ve rasyonel bir mücadele için çok iyi degerlendirilmelidir. Bu sayede, çevresinde çatisma ve savaslarin kol gezdigi Türkiye, daha da güçlenen ekonomisi ve demokrasisiyle güvenli bir liman olmayi sürdürecektir.

Is dünyasi olarak, üzerimize düsen sorumlulugun bilinciyle, tüm gücümüzle yatirima, üretime, ihracata ve istihdama devam edecegiz."
Kaynak: İHA