Basaksehir'in Dördüncü Kapali Pazari Hizmete Açildi

Basaksehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan modern kapali pazarlarina bir yenisini daha ekledi. Basakpazar, Pazartürk ve Kayasehir’in ardindan ilçenin dördüncü kapali pazari Fenertepe Sergi ve Fuar Alani’nin açilisi törenle yapildi. Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Fenertepe Fuar ve Sergi Alani’nin ticaretin yeni merkezi olacagini söyledi.

Basaksehir'in Dördüncü Kapali Pazari Hizmete Açildi
Modern sehirciligin model ilçesi Basaksehir’de, Türkiye’ye örnek olan kapali pazarlara bir yenisi daha eklendi. Mevsimsel hava sartlarindan etkilenmeyen, modern mimarileri ve ticaret alanlariyla göz dolduran Basakpazar, Pazartürk ve Kayasehir’in ardindan ilçenin dördüncü kapali pazari Fenertepe Sergi ve Fuar Alani’nin açilisi yapildi.

14 ayda tamamlandi

Fenertepe Sergi ve Fuar Alani’nin açilis töreninde konusan Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Modern sehirciligin model ilçesi Basaksehir’imizde, komsularimizin hayatina deger katan yatirimlarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz. Modern mimarileri ve sahip olduklari alisveris merkezi konforuyla alaninda lider konumda bulunan, Türkiye’ye örnek ve öncü olan kapali pazarlarimiza bugün bir yenisini daha ekliyoruz. Bugüne kadar sizlere ne söz verdiysek hepsini yaptik, sözümüzü tuttuk. 14 ay önce temelini attigimiz kapali pazarimizin açilisini hamdolsun yaptik. Bugüne kadar oldugu gibi, bugünden sonra da verdigimiz sözlerin hepsini bir bir yerine getirecegiz” seklinde konustu.



Ticaretin yeni merkezi olacak

Fenertepe Fuar ve Sergi Alani’ni 20 bin metrekare alan üzerine insa ettiklerini belirten Baskan Kartoglu, “Kapali pazarimiz, bölgede konforlu alisverisin ve ticaretin yeni merkezi olacak. Bölgenin ticaretine oldugu kadar, sehrimizin ticaretine de önemli katki saglayacagina yürekten inaniyorum” dedi.



“Basaksehirlilerin hayatina deger katmaya devam edecegiz”

Türkiye Yüzyili’nin Basaksehir’i için çalismaya, eser üretmeye ve Basaksehirlilerin hayatina deger katmaya devam edeceklerinin altini çizen Baskan Kartoglu, “Bu harika eserin her bir metrekaresini kiymetli komsularimin hayatini daha kolay hale getirmek için tasarladik. Tekstil, gida ile sebze ve meyve bölümlerinin yani sira otoparkimiz da bulunuyor. 232 araç kapasiteli otopark sayesinde komsularimiz, burada park sorunu yasamayacak. Alisverislerini keyifle yaptiktan sonra araçlarina da kolaylikla ulasabilecekler” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA