Bagimsiz IBB Baskan Adayi Mirhat Tekin Brusk'un Hayat Hikayesi Ve Bazi Projeleri

Bagimsiz Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan adayi Mirhat Tekin Brusk, yasam hikayesini anlatirken, bazi projelerine degindi.

Bagimsiz IBB Baskan Adayi Mirhat Tekin Brusk'un Hayat Hikayesi Ve Bazi Projeleri


Yerel seçimlere sayili günler kala parti adaylari çalismalarini sürdürüyor. Bagimsiz Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan adayi olan Mirhat Tekin Brusk’ta yasam hikayesi ve bazi projelerini açikladi.

Mirhat Tekin Brusk, sokakta çalisarak büyüdügünü ve sonrasinda Nörobilim Uzmani oldugunu söyledi.



Brusk, ’’Ekonomik zorluklarla mücadele etmek için henüz 8 yasinda sokakta çalismaya basladim. Ancak kararliligim sayesinde dört üniversite diplomasi elde ettim. Yurt içi ve disinda birçok egitim ve danismanlik merkezi kurdum. Temel hedefim, kendini gelistiren her bireyin yurtdisina göç etmek yerine ülkesine hizmet etmesini saglamak. Bu dogrultuda Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligi için bagimsiz adayligini açikladim. Sehre önemli katkilar sunmayi amaçliyorum’’ dedi.



Bazi projelerine deginen Brusk, ’’Projelerimin arasinda; üniversite ögrencilerine ücretsiz konutlar, sanatçilara konaklama ve atölye destegi, kentsel dönüsümün hizlandirilmasi, bekar çalisanlara uygun kira bedeliyle daireler saglanmasi, yasli ve emekli vatandaslara ücretsiz konut destegi, düzensiz göçmenlere yönelik politikalarin gelistirilmesi, 0-3 yas arasi bebekler için gelisim merkezlerinin kurulmasi ve sokaklardaki agaçsiz alanlarin yesillendirilmesi bulunuyor’’ seklinde konustu.

Kaynak: İHA