Baskan Yücel Ramazan Meydani'nda Vatandaslarla Bulustu

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi’nin geleneksel hale gelen Ramazan Meydani’nda vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Yücel, Ramazan ayinin son gününe kadar açik olacak meydana tüm vatandaslari davet etti.

Baskan Yücel Ramazan Meydani'nda Vatandaslarla Bulustu
Alanya Belediyesi’nin eski Ramazanlari yasatmak ve vatandaslarin iftar sonrasi keyifli vakit geçirmesi için kurdugu Geleneksel Ramazan Meydani bu yilda vatandaslarin yogun ilgisi ile basladi.

Birbirinden renkli gösteriler ve stantlarin oldugu meydanda her aksam tasavvuf müzikleri ile vatandaslar aksamlarini dolu dolu geçiriyorlar.

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel Ramazan Meydani’nda vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Yücel, meydanda stant açan esnaflara hayirli isler dileklerini iletirken, vatandaslarin da Ramazan’lari kutladi. Yüzlerce vatandasin akin ettigi meydanda vatandaslar, Baskan Yücel’le fotograf çektirdiler ve böyle bir etkinlik hazirladigi için tesekkür ettiler. Baskan Yücel meydandaki çocuklarla birlikte orta oyunu gösterisini seyretti ve Alanya Müftülügü ekibinin ilahi konserini dinledi.

Baskan Yücel’den meydana davet

Tüm vatandaslari Ramazan Meydani’na davet eden Baskan Yücel, “Alanya’miza Ramazan Ayi’nin ruhunu yasatmak için kurdugumuz Ramazan Meydanimiz kapilarini açti. Yine birbirinden güzel gösteriler ve konserlerle vatandaslarimizin unutulmaz bir Ramazan geçirmesi için meydanimizi en ince detayina kadar düsündük. Tüm Alanya halkimizi iftar sonrasi meydanimiza bekliyor, Ramazan ayinin birlik ve beraberligimizi perçinlemesini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA