Yesil Karaagaç Göleti Sosyal Tesisleri Dogaseverlerin Bulusma Noktasi Olacak

Sehrin dört bir tarafinda yürüttügü üstyapi çalismalariyla birbirinden özel projeleri hayata geçiren Usak Belediyesi, bir tesisi daha vatandaslar ile bulusturmaya hazirlaniyor. Geçtigimiz senelerde Usak halkinin hizmetine açilan Yesil Karaagaç Dogal Yasam Merkezi, doganin güzelligi ile bütünlesen bir sosyal tesise kavusuyor.

Yesil Karaagaç Göleti Sosyal Tesisleri Dogaseverlerin Bulusma Noktasi Olacak
Atapark, Tiritoglu Parki ve Dörtyol gibi Usak’in farkli noktalarinda bulunan; lezzetli yemekleri, hijyen sartlarina olan hassasiyetleri ve uygun fiyatlariyla vatandaslardan olumlu geri dönüsler alan tesislere bir yenisi daha ekleniyor. Sosyal medya hesaplarindan yaptigi paylasimla Yesil Karaagaç Göleti Sosyal Tesisleri’nin yakin zamanda hizmete açilacagini müjdeleyen Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, hemserileri için çalismaya devam ettiklerini vurguladi.

Lezzet ve estetik bir arada

Yaz kis demeden misafirlerine kapilarini açacak olan tesis, güzel manzarasi ve nezih ortamiyla doganin ruhunu yansitacak. Bin metrekarelik açik alana ve huzurlu bir atmosfere sahip tesiste ayni zamanda mescit ve otopark da yer aliyor. Soluklanmak isteyenlerin aklina gelen ilk adres olacak sosyal tesis, 250 metrekarelik kapali alani içerisinde gerçeklestirilmis ahsap iç dizayni sayesinde misafirlerine otantik bir ortam sunacak. Yapilan peyzaj çalismalariyla yesillin kalbine yer edinen tesis gündüz sahip oldugu manzaranin yani sira, modern aydinlatmalari sayesinde gece de misafirlerine görsel bir sölen sunmaya hazirlaniyor. Göl manzarasi esliginde lezzetli yemeklerin yenebilecegi sosyal tesis; ailelerin, arkadaslarin yeni toplanma noktasi, hos sohbetlerin ve güzel bulusmalarin adresi olacak.

Böylece tesis Usaklilara sehrin karmasasi ve gürültüsünden uzak keyifli bir ortam sunmasinin yani sira bölge halkina yeni bir sosyal alan kazandirarak yasam kalitesini üst noktalara çikaracak.
Kaynak: İHA