Antalya'da Selde Hayatini Kaybeden Yildiz'a Gözyaslari Arasinda Veda

Antalya’da yasanan sel felaketinde Kepez ilçesinde alt geçitte otomobilin içinde hayatini kaybeden 2 çocuk babasi 47 yasindaki Halil Yildiz son yolculuguna ugurlandi.

Antalya'da Selde Hayatini Kaybeden Yildiz'a Gözyaslari Arasinda Veda
Antalya’da etkili olan kuvvetli yagis nedeniyle çok sayida ev ve is yeri su altinda kaldi. Alt geçitlerde su seviyesi yükselirken, birçok alt geçit trafige kapatildi. Ekipler tarafindan yapilan arastirmada Kepez ilçesi Gazi Bulvari Giyaseddin Keyhüsrev Alt Geçiti’nde 47 yasindaki Halil Yildiz’in cansiz bedenine ulasildi. Ceset olay yerindeki incelemelerin ardindan otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Otopsi islemleri tamamlanan Yildiz için Kepez ilçesi Varsak Yeni Mahalle Cami’nde cenaze töreni düzenlendi.

Halil Yildiz’in esi Dilek Yildiz tabuta sarilip gözyasi döktü.

Ikindi namazini müteakiben kilinan cenaze namazi sonrasi Yildiz’in naasi Varsak Mezarligi’nda topraga verildi.

Evli ve 2 çocuk babasi olan Yildiz’in bir petrol istasyonunda çalistigi, sabaha karsi eve dönerken aci olayi yasadigi ögrenildi.

Törene; Içisleri Bakan Yardimcisi Münir Karaloglu, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Valisi Hulusi Sahin, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Kepez Belediye Baskani ve Antalya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Il Baskani Ali Çetin, AESOB Baskani Adlihan Dere ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA