Sakarya Sehir Hastanesi'nin 21 Milyon TL'lik Altyapisinda Çalismalar Sürüyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, Sakarya’ya kazandirilacak bin yatakli Sehir Hastanesi’nin altyapi çalismalarina araliksiz sekilde devam ediyor. 21 Milyon TL’lik proje ile Sehir Hastanesi’ne kesintisiz içme suyu saglanirken ayni zamanda atik sulari da güvenle tasinacak.

Sakarya Sehir Hastanesi'nin 21 Milyon TL'lik Altyapisinda Çalismalar Sürüyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), Cumhurbaskani Sayin Recep Tayyip Erdogan’nin tensipleriyle sehrimize kazandirilacak olan bin yatakli Sehir Hastanesi’nin altyapi çalismalarini araliksiz sekilde sürdürüyor. Proje kapsaminda insasi devam eden bin 540 metrelik kanalizasyon hatti ile hastanenin atik sulari güvenle tasinacak. Ayni zamanda 2 bin 300 metrelik saglam içme suyu hatti ile hastane hizmetlerinden faydalanacak vatandaslara ve tüm personellere kaliteli içme suyu kesintisiz sekilde ulastirilacak.

Kurum tarafindan yapilan açiklamada, “Sehrimizin dev yatirimlarindan biri olan Sehir Hastanesi’nin altyapisi bize emanet. Altyapi çalismalarimizi saglik alaninda atilan bu dev projeye yakisir sekilde yürütüyoruz. Toplam maliyeti 21 Milyon TL olan proje ile Sehir Hastanesi’ni güçlü altyapiya kavusturacagiz. Ekiplerimiz çalismalarin hizla tamamlanmasi için araliksiz sekilde çalisiyor” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA