Kaymakam Kaya Açiklamasi 'Özel Egitim Merkezleri Kutsal Bir Görev Icra Ediyor'

Samsun’un Vezirköprü Kaymakami Özgür Kaya, “Ilçemizde hizmet veren özel egitim merkezleri zor, zahmetli bir o kadar da kutsal bir görev icra ediyorlar” dedi.

Kaymakam Kaya Açiklamasi 'Özel Egitim Merkezleri Kutsal Bir Görev Icra Ediyor'
Vezirköprü’de faaliyet gösteren Özel Egitim Rehabilitasyon Merkezleri yöneticileri Vezirköprü Kaymakami Özgür Kaya’yi ziyaret ettiler. Özel egitim rehabilitasyon merkezleri yasadiklari genel sorunlarini ilçe kaymakami Kaya’ya anlattilar. Rapor asamasinda ve sahada yasadiklari sorunlarin giderilmesi, konularinda Kaymakam Özgür Kaya’dan destek istediler.

Vezirköprü Kaymakami Özgür Kaya yaptigi açiklamada, “Devletimizin sosyal devlet olmasi gereklilikleri içinde kurulan özel egitim ve rehabilitasyon merkezleri bütün katmanlar tarafindan önemsenmesi gereken kurumlarimizdir. Vezirköprü’de hizmet veren özel egitim merkezleri zor, zahmetli bir o kadar da kutsal bir görev icra ediyorlar. 80-90 kilometre uzaklikta kirsal mahallelerden özel çocuklarimizi alip, onlara egitim veriyorlar, rehabilite ediyorlar. Kamu adina sizleri bu yaptiginiz özverili çalismalarinizdan dolayi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA