Osmangazi Meydani Açilis Için Gün Sayiyor

Osmangazi Belediyesi tarafindan yapimina devam edilen Osmangazi Meydani’nda açilis için son hazirliklar yapiliyor. Dev meydanin Ulubatli Hasan Bulvari tarafindaki bölümünde asfalt çalismalari tamamlanarak alt meydan ortaya çikmis oldu.

Bursa’nin uzun yillardir özlemini duydugu ve sehrin yeni vitrini olacak meydan, Osmangazi Belediyesi tarafindan hayata geçirildi. Sehrin çöküntü bölgesini kentsel dönüsüm çalismasiyla ihya edip, yeralti katli otoparki, dev meydani ve sosyal alanlariyla çok fonksiyonlu cazibe merkezine dönüstüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nin yeni bulusma noktasini önümüzdeki günlerde hizmete açmaya hazirlaniyor.

Osmangazi Meydani’nin Ulubatli Hasan Bulvari tarafindaki cephesinde asfalt ve düzenleme çalismalari tamamlandi. 2 bin araçlik 4 katli otoparkin girisi olarak kullanilacak alandaki asfalt çalismalarini yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Bursa’ya yakin bir zamanda yeni bir vizyon eser kazandirmanin heyecanini yasadiklarini söyledi.



Dündar: “Bursa’nin önemli yatirimi”

Bursa’nin ve Osmangazi’nin en önemli yatirimlarindan birini hayata geçirdiklerini belirten Baskan Dündar, “Osmangazi Meydani’nda kamulastirmalar, yikimlar ve temel kazilariyla uzun yillardir devam eden çalismalarin sonuna geldik. Artik meydanin çevre düzenleme çalismalarina basladik. Büyük meydan öncesinde alt meydanin düzenlemesini tamamladik. Ulubatli Hasan Bulvari tarafindaki asfalt çalismalarinin bitmesiyle ilk meydan ortaya çikmis oldu. Çevre düzenleme çalismalariyla birlikte Osmangazi Meydani önümüzdeki günlerde vatandaslarimizin hizmetine sunulacak. Hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA