Merkezefendi Belediyesi'nde 23 Bin 500 Liranin Altinda Maas Kalmayacak.

Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, çalisma arkadaslari ile bir araya gelerek ek protokol müjdesi verdi. Bu kapsamda 23 bin 500 TL’nin altinda maas alanin olmayacagini ifade eden Baskan Dogan, “Çalisma arkadaslarimizin yasam sartlarini iyilestirmek adina Belediye Is Sendikamizla ek protokol imzaladik. Hepimiz için hayirli olsun” dedi.

Merkezefendi Belediyesi'nde 23 Bin 500 Liranin Altinda Maas Kalmayacak.
Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Merkezefendi Belediyesi çalisanlari ile bir araya gelerek ek protokol müjdesini verdi. Baskan Dogan, çalisanlarin maddi haklarini korumak ve artan enflasyonun etkilerini azaltmak amaciyla Belediye Is Sendikasi ile ek protokol imzaladiklarini duyurdu. Merkezefendi Belediyesi önünde gerçeklestirilen programa baskan yardimcilari, müdürler ve Merkezefendi Belediyesi çalisanlari katildi.

Baskan Dogan, çalisma arkadaslarini selamladiktan sonra hep birlikte hatira fotografi çektirdi. Merkezefendi’yi gelistirmek ve güzellestirmek için büyük bir özveri ile çalistiklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Yorulmadan, özveri ile çalisan arkadaslarimiza müjde vermek istiyorum. Belediye Is Sendikamizla ek protokol imzaladik. Hepimiz için hayirli olsun. Geride biraktigimiz bes yil boyunca beraber yol aldigimiz, Merkezefendimizi gelistirmek ve güzellestirmek için birlikte çalistigimiz tüm arkadaslarima ve ailelerine tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

“23 bin 500 TL’nin altinda maas olmayacak”

Emekçinin her zaman yaninda oldugunu belirten Baskan Dogan, “Bizler burada sizlerin refah içinde yasayabilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün itibariyle sözlesme ile belirlenen zam oranina ek olarak net 4 bin TL zam yaptik. Bu zam Ocak ayindan itibaren baslayacak. Amacimiz daha rahat ve daha konforlu bir sekilde yasamaniz. Yaklasik 6 bin 500 TL’lik bir zamla Merkezefendi Belediyemizde sizlerle birlikte daha güzel islere imza atacagiz” dedi.

Kaynak: İHA