KBÜ Ile KARDEMIR'den Is Birligi Toplantisi

Kardemir Yönetim Kurulu Baskani Prof. Dr. Ismail Demir ile görüsen Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, iki kurum arasinda is birligi, ortak projeler ve üniversite-sanayi is birliginin gelistirilmesine yönelik konulari ele aldi.

KBÜ Ile KARDEMIR'den Is Birligi Toplantisi
Karabük Üniversitesi ile Kardemir arasindaki bu görüsmeyle is birligi, ortak projeler, ögrencilere daha iyi staj ve is imkanlari saglamayi, üniversitenin bilimsel arastirma ve projeleri ile Kardemir’in gelisimine destek saglamayi amaçliyor.

Gerçeklesen görüsmede, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, “Üniversite-sanayi is birligi, hem ögrencilerimizin mesleki gelisimine katkida bulunacak hem de bilim ve teknolojinin sanayiye transferini hizlandiracak. Kardemir gibi önemli bir sanayi kurulusuyla bu is birligini güçlendirmek, bölgenin kalkinmasina önemli katkilar saglayacaktir” dedi.

Kardemir Yönetim Kurulu Baskani Prof. Dr. Ismail Demir ise Karabük Üniversitesinin bilgi birikimine isaret ederek, genç yeteneklerle çalismaktan mutluluk duydugunu belirtti.

Demir, toplantida ele alinan projelerle bu is birliginin daha da güçlendirilecegine inandigini dile getirdi.

Görüsme sonrasinda is birligi potansiyelini artiracak adimlarin atilmasi konusunda anlasmaya varildi.
Kaynak: İHA