Cumhur Ittifaki'nin ABB Baskan Adayi Turgut Altinok, Yenimahalle'de Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Cumhur Ittifaki’nin Ankara Büyüksehir Belediye (ABB) Baskan Adayi Turgut Altinok, Yenimahalle’de vatandaslarla bir araya geldi.

Cumhur Ittifaki'nin ABB Baskan Adayi Turgut Altinok, Yenimahalle'de Vatandaslarla Bir Araya Geldi
AK Parti Ankara Il Baskanligi öncülügünde Ilbank Macunköy Sosyal Tesisleri’nde "Yenimahalle Teskilat Bulusmasi" düzenlendi.

ABB Baskan Adayi Turgut Altinok ve beraberindekiler, bulusmada vatandaslarla bir araya geldi. Programda konusan Altinok, Ankara’nin 5 yildir 300 milyar lira bütçeyle yönetildigini belirterek, "Bana Ankara’da 30 milyarlik bir is gösterin. Bu seçimde verecegimiz oy 5 yilligina degil. Belediye baskanlari sehrin 5 yilini yönetmez, sehrin gelecegini de yönetir. 3 milyarlik yapilan bir eser gösterin bana" dedi.



"Ankara’da yüzde 73 oy alabiliriz"

AK Parti Genel Merkezince yapilan anketlerde ’Altinok’a oy verebilirim’ diyenlerin oraninin yüzde 73 oldugunu aktaran Altinok, "Biz ulasirsak, hangi partiye oy verirse versin yüzde 73 Ankara’da oy alabiliriz. Böyle bir potansiyelimiz var. Aday Altinok degil, aday hepimiziz. Biz hizmetkar olacagiz, sizleri mahcup etmeyecegiz. Oy vermeyenler ’Keske verseydik’ diyecek" seklinde konustu.

Kaynak: İHA