CHP Genel Baskani Özel Açiklamasi 'CHP Ayri Bir Parti, DEM Ayri Bir Partidir'

ECHP Genel Baskani Özgür Özel, “Erdogan; milletin derdi DEM degil, milletin derdi zam zam zam. DEM diye tutturmus. CHP ayri bir parti, DEM ayri bir partidir. Bize ziyarete geldiler, dedik ki ’Ne görüyorsaniz burada. Açik açik gözünüzün önünde’” dedi.

CHP Genel Baskani Özel Açiklamasi 'CHP Ayri Bir Parti, DEM Ayri Bir Partidir'
Yarin Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde merhum Tunceli Milletvekili Kamer Genç için düzenlenecek anma programina katilacak olan CHP Genel Baskani Özgül Özel, bugün Elazig’a geldi. Partililer tarafindan karsilanai Özel, açiklamalarda bulundu. Özel, “Biz siyasette Kamer Genç gibi dürüst, korkusuz ve söyledigi sözü zamana birakan ama hiçbir zaman haksiz çikmayan ilkeli siyasetimizle variz. Sizlerle beraberiz. Biz Kamer agabeyimizle de, tüm CHP’lilerle de, Tunceli ve Elaziglilarla gurur duyuyoruz. Bundan sonra da hep birlikte olacagiz. Buradan bir kez daha Recep Tayyip Erdogan’a sesleniyoruz. Sürekli polemik yapmak, kavga çikarmak istiyor. Sürekli olmadik yalanlarla, iftiralarla partimizi bir araya getirmek istiyor. Istiyor ki kavga edelim. Erdogan bizim kavgamiz yoksullukla, açlikla, insanlarin düstügü durumladir. Türkiye’de büyük bir ekonomik kriz vardir. Sen basta emekliler olmak üzere emekçileri, emeklileri büyük sikinti içerisinde biraktin” diye konustu.

Özel, “Erdogan; milletin derdi DEM degil, milletin derdi zam zam zam. DEM diye tutturmus. CHP ayri bir parti, DEM ayri bir partidir. Bize ziyarete geldiler, dedik ki ’Ne görüyorsaniz burada. Açik açik gözünüzün önünde.’ CHP’nin milletin görmedigi hiçbir anlasmasi, angajmani ve iliskisi yok. Herkes gözler önünde. Ancak tutturmus bir DEM. DEM’i birak ta artik biraz zamma bak. 10 bin lira yaptigin emekli maasi kimseye yetmiyor. Önce sen zammi ver, emekliye en az bir asgari ücret ver. Ondan sonra gel bizimle ugras. Bana diyorsun ki ’Özgür efendi’, efendiligimizi bozmadan sana sesleniyorum. Millet aç, yoksul. En düsük emekli maasini asgari ücret yapmadan karsima gelme. Seninle muhatap olmuyorum. Hep birlikte çalisip 31 Mart’ta önemli bir basari elde etmek istiyoruz. Elazig’da 31 Mart için adayimiz son derece çaliskan, son derece yakisikli, Elazig’a yakisir partimizin önceki dönem il baskanimiza sahip çikmanizi istiyorum. Nisan ayinda Elazig Belediyesi’ne bir aci kahvenizi içmeye gelmek istiyorum. Belediyeyi kazanin, hep birlikte gelelim. Elazig Belediyesi’ni bir partinin belediyesi olmaktan çikartip, Elazig’in belediyesi yapalim. O güne kadar hepinize basarilar diliyorum. Elazig Belediyesi’ni kazanacagiz ve tarih yazacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA