Zorlu Kis Sartlarinda Küreme Uygulamalari Devam Ediyor

Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi; Onikisubat, Dulkadiroglu, Göksun, Çaglayancerit ve Pazarcik’in kirsal mahallelerinde kar yagisi sonrasi yolu ulasima açik tutmak için kar küreme uygulamalarini hummali bir sekilde sürdürüyor.

Zorlu Kis Sartlarinda Küreme Uygulamalari Devam Ediyor
Büyüksehir Belediyesi, sehir genelinde etkisini artiran kis sartlariyla mücadele çerçevesinde çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Fen Isleri Dairesi Baskanligi koordinesindeki ekipler; Onikisubat, Dulkadiroglu, Göksun, Çaglayancerit ve Pazarcik’in kirsal mahallelerinde etkisini artiran kar yagisi sonrasi derhal aksiyon aldi. Yerlesim yerlerini ulasima açik tutmak için gece gündüz teyakkuzda olan ekipler, kar yagisinin meydana geldigi anda müdahale ederek olasi aksamalarin önüne geçiyor. Yogun bir sekilde sürdürülen çalismalarla Büyüksehir’in sorumluluk sahasindaki mahalle ve grup yollari ulasima açik tutuluyor.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamada, kis sartlariyla mücadele kapsaminda taleplerin 112 Acil Çagri Merkezi ve Alo 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulastirilabilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA