Vali Aydogdu Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Erzincan Valisi Hamza Aydogdu, Çalisan Gazeteciler Günü münasebetiyle kentte görev yapan basin mensuplariyla bir araya geldi.

Vali Aydogdu Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Erzincan Valisi Hamza Aydogdu, 10 Ocak günü 81 il valisinin katildigi Ankara’daki program dolayisiyla sehir disinda olmasindan ötürü bugün gazetecilerle bir araya geldi. Vali Aydogdu, Erzincan genelinde yürütülen çalismalar hakkinda gazetecileri bilgilendirirken, kamuoyunu dogru, tarafsiz ve ilkeli bir biçimde bilgilendirme görevini layikiyla yerine getiren tüm basin mensuplarina tesekkür ederek, Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutladi.

Programda Vali Hamza Aydogdu’nun yani sira Vali Yardimcilari Yusuf Izci ile Mehmet Emre Canpolat, Gençlik ve Spor Il Müdürü Volkan Burak Mumcu, Il Saglik Müdürü Dr. Cihan Tekin, Il Milli Egitim Müdürü Haci Ömer Kartal, Il Kültür ve Turizm Müdürü Oguzhan Kiliç tarafindan egitim, saglik, tarim, gençlik ve spor, özel idare çalismalari, doga sporlari, kültür ve turizm konularinda yapilan çalismalar ve yürütülen projeler hakkinda bilgiler verildi.

Konusmalarin sonunda gazetecilerin de sorularini yanitlayan Vali Aydogdu, 2024 yilinin Erzincan yili olacaginin altini çizerek, sehrin tanitimi noktasinda emek veren herkese tesekkür etti.
Kaynak: İHA