Bayburt'ta 140 Dükkanli Yeni Sanayi Projesi Onaylandi

Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ates, yatirim bedeli 800 milyon lira olan yesil sanayi sitesi projesinin Cumhurbaskanligi Strateji ve Bütçe Baskanligi tarafindan onaylandigini duyurdu.

Bayburt'ta 140 Dükkanli Yeni Sanayi Projesi Onaylandi
Ates, 21 Subat Sanayi Sitesi bitisigindeki 61.000 dönüm arazi üzerine kurulacak olan sanayi sitesinde 140 adet dükkan olacagini belirtti.

Milletvekili Ates’in konu ilgili açiklamasinda su ifadeler yer aldi: "Sanayi ve Teknoloji Bakanligimizin 800 milyon liralik yatirim projesi ile Bayburt’umuza 61 bin dönüm arazi üzerinde 140 adet dükkan ile imalat-bakim-onarim hizmeti verecek olan yesil sanayi sitesi konseptli günes enerji panelleri ile elektrik ve isitma ihtiyaçlarini kendileri karsilayarak 38 bin 500 metrekare üzerinde hizmet verecek sanayi projemiz Cumhurbaskanligi Strateji ve Bütçe Baskanligimiz tarafindan yaptigimiz çalismalar sonucu kabul edilmistir.

Bu proje ayni zamanda eski sanayi mahallesinin kentsel dönüsümünü de hizlandiracak, bölgeyi Bayburt’umuzun prestij alanina dönüstürecektir. Bayburt’umuza hayirli olsun."
Kaynak: İHA