Baskan Günel Kapali Pazar Yerinde Esnaf Ve Vatandaslarla Bulustu

Baskan Ömer Günel, Kapali Pazar Yerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaslar tarafindan karsilanan Baskan Ömer Günel, haftada 4 gün tezgahlarin kuruldugu alandaki asansörün komple yenilenerek yakin zamanda hizmete açilacagini söyledi.

Baskan Günel Kapali Pazar Yerinde Esnaf Ve Vatandaslarla Bulustu


Kusadasi Belediye Baskani Baskani Ömer Günel, Hacifeyzullah Mahallesi’nde bulunan ve kentin en yogun alisveris trafiginin yasandigi Kapali Pazar Yeri ziyaretinde önce hemsehrilerine sicak çorba ikraminda bulundu. Ardindan tezgahlari dolasan Baskan Ömer Günel, esnaf ve vatandaslarla sohbet etti. Fiyat etiketlerini inceleyip, ekonominin de nabzini tutan Baskan Ömer Günel Kusadalilarin dertlerini dinledi.

Kusadasi Belediyesi tarafindan Kapali Pazar Yerindeki eksikliklerin daha önce gerçeklestirilen çalismalarla giderildigini belirten Baskan Ömer Günel, “Bizim için esnaf ve hemsehrilerimizin konforlu, hjyenik ve güvenli bir ortamda satis ve alisveris yapmalari çok önemli. Bugün yapacak oldugumuz yeni bakim çalismalari hakkinda hemsehrilerimize bilgilendirmede bulunduk. Kapali Pazar Yerinde yer alan asansörü komple yenileyerek, en kisa sürede hizmete açacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA