Harp Malulü Gaziler Sehit Dul Ve Yetimleri Dernegi'nden PKK'ya Tepki

Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Nigde Subesi, Pençe-Kilit Harekâti bölgesinde verilen aci kayiplarin ardindan yaptigi basin açiklamasiyla terörü lanetledi.

Harp Malulü Gaziler Sehit Dul Ve Yetimleri Dernegi'nden PKK'ya Tepki
Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Nigde Sube Baskani Hasan Ipek, dernek binasinda basin toplantisi düzenledi.

Ipek sunlari söyledi:

"Hiçbir insani ve ahlaki degeri olmayan, 40 yildir alçak ve kallesçe saldirilarina devam eden PKK terör örgütü cani yüzünü son olarak Irak’in kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekâti bölgesinde 22-23 Aralik 2023 günü 12 kahramanimizi ve 12 Ocak 2024 günü 9 kahramanimizi sehit ederek göstermistir. Bu menfur saldirilari lanetliyoruz. Her karis topragi sehit kaniyla sulanan aziz vatanimizin basi sag olsun. Bu topraklar ilelebet bize vatan olsun diye 21 yigidimiz daha topraga tohum diye düstü. 21 vatan evladi sehit oldu; 21 can, evlat, ana, ocak, kardes, baba ne derseniz deyin; 21 yigit. Bu büyük aciyla yandik, kavrulduk. Tüm Türkiye yüreginde hissetti. Üzüntümüz kadar öfkemiz de büyük" dedi.

Meclis’in terör örgütü sempatizanlarindan temizlenmesini isteyen Ipek; terörün bitmesi için terörist basi Abdullah Öcalan’in idam edilmesi, teröristlerin ve birinci derecede yakinlarinin mal varliklarina el konulmasi, devletin bütünlügüne kast edenlerin ömür boyu siyaset yapmasina engel olunmasi gerektigini ifade etti.

Kaynak: İHA