Rektör Uzun, Karabük Üniversitesi Rektörü Kirisik'i Ziyaret Etti

Bartin Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik’a hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Uzun, Karabük Üniversitesi Rektörü Kirisik'i Ziyaret Etti
Karabük Üniversitesi Rektörlük makaminda gerçeklestirilen ziyarette, Rektör Uzun yeni görevleri dolayisiyla Rektör Kirisik’a tebriklerini iletti. Iki üniversite arasinda yapilabilecek is birligi konusunda görüs alisverisinde bulunulan ziyarette, bölgesel kalkinma odakli ortak projeler üzerinde degerlendirmeler yapildi. Yüksekögretim kurumlarinin bulunduklari bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkinmasina önemli katkilar sundugunun altini çizen Rektör Uzun, “Küresellesmenin de etkisiyle sekillenen yeni bölge anlayisinda yerel dinamikler ön plana çikmis, bölgesel kalkinma temelli çalismalar gelisim süreçlerinin itici gücü olmustur. Üniversitelerimiz ise üstlendikleri misyon, sahip olduklari beseri sermaye ve is birligi modelleriyle daha etkin bir role bürünmüstür. Bati Karadeniz Bölgesinde yer alan iki üniversitemiz önemli çalismalar yapmaktadir. Inaniyorum ki bundan sonraki süreçte de is birligi ve güç birligi yaparak deger katan çalismalara imza atmaya devam edecegiz. Bu düsüncelerle Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik hocamiza yeni görevlerinde basarilar diliyorum” dedi.

Rektör Kirisik ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek Rektör Uzun’a yakin ilgileri dolayisiyla tesekkürlerini ifade etti.

Kaynak: İHA