Baskan Dal; 'Kazim Karabekir Stadyumu'nda Yapilan Çalismalar Tamamlandi'

Erzurumspor FK Baskani Ahmet Dal, Kazim Karabekir Stadyumu’nda yapilan çalismalar tamamlandigini belirterek, “Sezon sonuna kadar maçlarimizi oynayacagimiz, geçici olarak Manisa maçinda kullandigimiz Kazim Karabekir Stadyumu’nda çalismalar tamamlandi. Yeni proje tamamlana kadar her iki kale arkasi seyirciye açik olacak ve yenileme çalismalari esnasinda da stadimizi kullanabilecegiz.” dedi.

Baskan Dal; 'Kazim Karabekir Stadyumu'nda Yapilan Çalismalar Tamamlandi'
Baskan Dal stadyumun hazir hale gelmesinde katkisi olan herkese tesekkür ettiklerini belirterek, “ Sürecin basindan beri bu konuda destekleri ve ilgileri için Gençlik ve Spor Bakanimiz Osman Askin Bak olmak üzere, yapilacak çalismalar için gerekli görüsmeleri yapan, stadimizi sürekli ziyaret ederek yapilan çalismalari yerinde takip eden Ak Parti Erzurum Milletvekillerimiz Selami Altinok ve Mehmet Emin Öz’e, Fatma Öncü, Abdürrahim Firat’a, Ak Parti Il Baskanimiz Ibrahim Küçükoglu’na, Erzurum Valimiz Mustafa Çiftçi’ye, Erzurum Büyüksehir Belediye Baskanimiz ve Onursal baskanimiz Mehmet Sekmen’e, Gençlik ve Spor Bakanligi yetkililerine, gece gündüz çalisarak stadi yetistirmeye çalisan mühendis ve isçi kardeslerimize tesekkür ediyoruz. 90 gün içerisinde stadimizin tamamen yenilenme (Tribünler, Koltuklar, Saha Zemini, Localar, Soyunma Odalari, Çalisma Ofisleri, Dis Cephe, Otoparklar vb) projesi de tamamlanacak ve en kisa sürede sehrimizin ihtiyaçlari dogrultusunda, FIFA standartlarina uygun modern bir stadyuma kavusacagimiza inaniyor, emegi geçenlere Erzurumspor FK olarak tesekkür ediyoruz.“ dedi.



"Erzurum FIFA standartlarinda modern bir stadyuma kavusacak"

Erzurum’un stadyum ihtiyaci olan sehirlerden birisi oldugunu ve Erzurumspor camiasinin bu anlamdaki beklentisinin siyasi arenada yanki buldugunu, gereginin mutlaka yerine getirilecegini belirten Erzurumspor FK Baskani Ahmet Dal, sosyal medya hesabinda yaptigi açiklamada "Devletimiz; ülkemizde bir çok sehre modern statlar yapmis, ihtiyaci olan sehirlere de yenilerini yapacaktir. Gençlik ve Spor Bakanligimiz tarafindan yapilacak Proje çalismasi üç ay içerisinde tamamlanacak ve stadimiz bulundugu yerde komple (tribünleri olusturan beton kismi, koltuklari, saha zemini, localar, soyunma odalari, dis cephesi) yenilenecek ve Erzurum FIFA standartlarinda modern bir stadyuma kavusacaktir. Bu süreçte maçlarimizi Erzurum’da oynamak için, depremden zarar gören stadimizda Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan bir takim çalismalar yapilmis, geçici olarak kale arkalari yetkili kurullarin onayiyla TFF standartlarina uygun hale getirilmistir. Taraftarimizdan beklentimiz; evimizde oynayacagimiz maçlarda takimimizi yalniz birakmamalari. Stadimiz için çaba gösteren kiymetli büyüklerimize tesekkür ediyor, bir an önce yeni stadimiza kavusmak için sabirsizlaniyoruz." seklinde konustu.

Kaynak: İHA