Baskan Soykan Açiklamasi 'Akyazi'nin Gelecegini Insa Ediyoruz'

Akyazi Belediyesi eylül ayi olagan meclis toplantisinda konusan Bilal Soykan, “Ilçemizin merkez mahallelerinde büyük bir dönüsüm içerisindeyiz. Altyapi ve üst yapi çalismalari ile Akyazi’nin gelecegini insa ediyoruz” dedi.

Baskan Soykan Açiklamasi 'Akyazi'nin Gelecegini Insa Ediyoruz'
Akyazi Belediyesi eylül ayi olagan meclis toplantisi Bilal Soykan’in baskanliginda gerçeklestirildi.

5 gündem maddesinin görüsülerek karara baglandigi meclis toplantisi öncesinde belediyenin iki aylik çalismalari içeren video gösterimi gerçeklestirildi.

Yapilan çalismalar hakkinda meclis üyelerini bilgilendiren Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Akyazi için durmadan yorulmadan çalismaya devam ediyoruz. Belediyemizin öz kaynaklari ile 4 mahallede gerçeklestirdigimiz yagmursuyu hatti çalismalarimizi tamamladik. Su anda SASKI Inönü Mahallemizde içme suyu hatti çalismalarini hizla sürdürüyor. Altyapi çalismasi tamamlanan Gazi Süleymanpasa ve Yunus Emre Mahallelerimizde asfalt çalismalarina basladik. Ekiplerimiz su anda Yunus Emre Mahallesi’nin sokaklarini asfaltla bulusturmaya devam ediyor. Buradaki çalismalarin ardindan Inönü ve Yeni Mahalle’de altyapisi tamamlanan sokaklarda asfalt çalismalari devam edecek” dedi.



“Akyazi’nin gelecegini insa ediyoruz”

Soykan, “Sakarya Büyüksehir Belediyemiz ilçemizin önemli sorunlarindan bir tanesi olan içme suyu hattinin yenilenmesi için çalismalarina basladi.

Ada Caddesi üzerinde yapilacak çalisma etap etap ilerleyecek. Seyfeler Mahallesi ile Yeni Cami arasindaki bölgede SASKI çalismalarina basladi.

Insallah en kisa sürede tamamlanacak ve üstyapi çalismalarina baslanacak. Ilçemizde altyapi ve üst yapi anlaminda önemli çalismalara imza atiyoruz. Bu çalismalarla Akyazi’nin gelecegini insa ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA