Altin Örümcek Ödülleri Açiklandi Açiklamasi Türkiye'nin Dijital Alandaki Liderleri Belli Oldu

2002 yilindan bu yana gerçeklestirilen Altin Örümcek Ödülleri bu yil da sahiplerini buldu. Çok sayida markanin degerlendirildigi organizasyonda, Bilisim & Teknoloji alaninda YTU Startup House web sitesi en iyi web sitesi seçilirken onu sirasiyla Wlitz / Design Studio, The Chess Art ve Turkish Technology takip etti.

Altin Örümcek Ödülleri Açiklandi Açiklamasi Türkiye'nin Dijital Alandaki Liderleri Belli Oldu
Web, dijital pazarlama ve mobil teknolojiler alaninda üretici ve yenilikçi projelerin tanitilmasini, bu alandaki yatirimlarin tesvik edilmesini ve gündem olusturulmasini amaçlayan Altin Örümcek, bu yil da alanindaki basarili olan markalari degerlendirmeye aldi. 21 yilda 43 binden fazla basvurunun degerlendirildigi Altin Örümcek Ödülleri’nde bu yil bin 241 proje basvurusu alinirken, toplamda 256 adet proje ise finale kaldi. Alaninda uzman 51 kisilik jürinin oylamasiyla yapilan degerlendirme sonucunda finale kalan 26 kategorideki projeler ise internet kullanicilari tarafindan online olarak oylanarak nihai sonuçlar elde edildi.

YTU Startup House zirvede

YTÜ Yildiz Teknopark’in global markasi YTU Startup House web sitesi Bilisim & Teknoloji kategorisindeki en iyi web sitesi ödülüne layik görüldü.

Siteyi sirasiyla Wlitz / Design Studio, The Chess Art ve Turkish Technology takip etti.

YTU Startup House web sitesi, girisimci adaylari için bir bulusma noktasi olusturuyor. Site, önemli mentorlar ve özel girisimcilik programlari hakkinda kolay erisim saglarken, yakinda yapay zekâ destekli bir asistan da kullanicilarin sorularini yanitlayacak.
Kaynak: İHA