Samsun'da Bir Kisiyi Öldüren Taksiciye 10 Yil 11 Ay 20 Gün Hapis

Samsun’da bir gencin hayatini kaybettigi ve cep telefonu kamerasina yansiyan biçakli sopali kavgayla ilgili yargilanan taksici, mahkemece 10 yil 11 ay 20 gün hapis cezasina çarptirildi.

Samsun'da Bir Kisiyi Öldüren Taksiciye 10 Yil 11 Ay 20 Gün Hapis
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Soguksu Mahallesi’nde 2 Haziran’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, biçakli ve sopali kavgada taksi soförü Ceyhun Demir’in biçakli saldirisina ugrayan Emin Kanbay (25) ve kardesi Yusuf Emre Kanbay yaralandi. Özel hastaneye kaldirilan iki çocuk babasi Emin Kanbay, yapilan müdahaleye ragmen kurtarilamadi. Polis tarafindan gözaltina alinan taksi soförü Ceyhun Demir de sopayla darp sonucu yaralandi ve hastanedeki tedavisinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansiyan kavgayla ilgili Samsun 1. Agir Ceza Mahallesi’nde dava açildi. Davanin son durusmasinda taksi soförü Ceyhun Demir, Emin Kanbay’i öldürmek suçundan 10 yil 10 ay ve Yusuf Emre Kanbay’i da yaralamak suçundan 1 ay 20 gün olmak üzere toplam 10 yil 11 ay 20 gün hapis cezasina çarptirilarak tutukluluk halinin devamina karar verildi.

Kaynak: İHA