Sahinbey'de Avrupa Hareketlilik Haftasi Etkinlikleri Düzenlendi

Sahinbey Belediyesi, 23-30 Eylül tarihleri arasinda kutlanan Avrupa Spor Haftasi nedeniyle spor etkinlikleri düzenledi.

Sahinbey'de Avrupa Hareketlilik Haftasi Etkinlikleri Düzenlendi
Sahinbey Belediyesi, Gençlik Spor Il Müdürlügü ile birlikte 23-30 Eylül tarihleri arasinda kutlanan Avrupa Spor Haftasi nedeniyle bisiklet turu, doga yürüyüsü, okçuluk ve veteranlar masa tensisi etkinlikleri düzenledi.

Yesilvadi Millet Bahçesi, Yamaç Tepe Bilim Kampi ve Akkent Spor Köyü’nde düzenlenen etkinliklere sporcular ve vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

“Sporu önemsiyoruz”

Her bireyin en az bir spor dali ile ugrasmasi gerektigini ifade eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “23-30 Eylül tarihleri arasinda Türkiye’de yas ve cinsiyet gözetmeksizin 81 ilimizde es zamanli olarak düzenlenen Avrupa Spor Haftasi Etkinlikleri çerçevesinde Sahinbey Belediyesi olarak Gençlik Il Spor Müdürlügümüz ile birlikte bisiklet turu, doga yürüyüsü, okçuluk ve veteranlar masa tensisi etkinlikleri düzenledik. Bilimsel arastirmalar, düzenli bedensel aktivitelerin insan sagligi üzerinde çok olumlu etkiler olusturdugunu ortaya koyuyor. Gençlerimizi sporla tanistirmak ve en azindan bir spor dalina yönlendirmek en önemli hedeflerimizden birisidir. Sahinbey Belediyesi olarak bizde bu noktada elimizden gelen gayreti gösteriyor ve göstermeye de devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA